pVoor informatie bel: +31 6 53 94 44 34

SPREKER

Ger Hofstee als spreker

De trends in de marketingwereld in 2014 zijn een goede aanleiding om de strategische richting van uw bedrijf aan te toetsen: Zowel het grote bedrijfsleven alswel het MKB zullen hun scepsis ten aanzien van social media marketing overwinnen en gaan in zowel in BtoC als BtoB sociale media inzetten. E-commerce mogelijkheden in niches die zich op één unieke propositie richten. En de waardering voor het merk groeit omdat de online wereld 24 uur per dag zo overweldigend aanwezig is.

Marketing wordt ondergeschikt aan gedrag omdat de consument bestraft en beloont met keiharde hand. De sociale media zijn de publieke rechtbank. Als het gedrag niet geloofwaardig is, dan is iedere marketing euro weggegooid geld. En het onderscheid tussen BtoB en BtoC marketing wordt kleiner: BtoB inkoper is in zijn vrije tijd een moderne consument en gaat nieuwe norm aanleggen voor de BtoB leverancier. Hij gaat aan leveranciers meer digitale support eisen. De disruptie wordt meedogenlozer: Achmea, Oad, Free Record Shop, Schoenenreus of Bjorn Borg zijn wake up calls, komen meer nieuwe concurrenten met nieuwe business modellen.

Data gaan het verschil maken: data de belangrijke pijler in de concurrentie-strategie. Wie met data kan werken, kan relaties met de klant intensiveren. Multichannel verkoop wordt multichannel service: multichannel denken en investeren in variatie aan verkooppunten, offline en online, maar ook servicepunten. Respect voor privacy als scheidslijn: organisaties zullen vaker en kritischer tegen het licht worden gehouden. Data gebruiken mag, maar niet onzorgvuldig. En tot slot micro-marketing wordt belangrijk: marketingprogramma’s die gebruik maken van individuen en persoonlijke netwerken; de kleine groep ambassadeurs van jouw merk zijn van grote invloed.

U kunt Ger Hofstee uitnodigen als spreker over strategie, marketing en digitalisering. Gebruik het aanvraagformulier of neem contact op via een van de andere mogelijkheden die u kunt terugvinden onder Contact.

Uitnodigen als spreker


Het laden van je merk met aanbevelingen van je klanten

De MBK ondernemer kan met high end strategie de concurrentie verslaan

Klanten met overhead reclame bereiken in digitale wereld

Ger Hofstee aan het woord als Decaan van MBA programma's bij IBO